Publicerad den Lämna en kommentar

Författarmöten i det gröna 4 september

Littera-turen 4 september

Lördagen den 4 september arrangeras Littera-turen, som är en litterär tur på cykel i vackra Billesholm vid Söderåsen! Jag är en av sju författare som deltar. Rundan den 4 september har tre teman – Hälsa – Leva Sant – Kvinnohistorier. Deltagandet är kostnadsfritt! Du som vill kan boka mat och hyra cyklar via Travelshop, eller så tar du dig runt på egen cykel och äter medhavd matsäck i det gröna! Självklart kan du välja att ”bara” besöka Norra Vrams prästgård (GPS-koordinater: 56.089718,12.975391) där jag kommer att hålla till:

PROGRAM Norra Vrams prästgård

Gustav Henrik Mellins antikvariat är öppet kl 10-13.

Kl 12.30 Berättar jag om min historiska roman om Magdalena, där hon själv berättar om sitt liv vid Jesus sida, kallad Yeshua i min skönlitterära version.

Kl 13.30 visar jag upp min rykande färska, nytryckta roman ”Månen är solens syster” om Kleopatra och hennes tvillingbarn Kleopatra Selene och Alexander Helios, som tio år gamla blir föräldralösa och förs som fångar till det kejserliga palatset i Rom.

FORTSÄTTNING i Annikas trädgård

Kl 14:30 blir det terrassamtal i Annika Andebarks fantastiska trädgård i Billesholm, där hon, jag och Ulrika Jannert Kallenberg pratar om våra kvinnohistorier.

Läs hela programmet med alla intressanta programpunkter med de övriga sex mycket spännande författarna här: Littera-turen den 4 september – ANDEBARK

För dig som inte vill ta dig runt till alla stoppen träffar du alla författarna i trädgården mellan kl 14-15.

Bokbutiken är öppen 13-15.30.

 

Vi ses där!

P.S. Evenemanget är en del av Litteraturrundan som arrangeras i Skåne, Blekinge och Småland samma helg. Det är kostnadsfritt att komma till de olika platserna och lyssna där du träffar författarna. Förslagsvis tar du dig runt med cykel. D.S.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *