Publicerad den Lämna en kommentar

Följ mitt råd och jag bjuder dig på fika!

Följ mitt råd, så bjuder jag dig på fika!

Den där stickade tröjan som ”bara” ska sys ihop, fönsterna som behöver putsas eller den där boken av Lotta P jag skulle läsa … Det är mycket som pockar på uppmärksamheten, så mycket vi vill göra och förverkliga. Ju längre Att-göra-listan blir desto mer olustkänsla upplever vi.

Men vänd på det i stället och tänk positivt! Varje grej du kan bocka av på din lista gör den ett helt steg kortare, samtidigt som du uppfyller en av dina uppriktiga önskningar. Det hjälper dessutom om du delar upp det du ska göra i mindre portioner! Om du fäster fem trådar på ditt stickprojekt varje dag, så har du inga lösa ändar kvar alls när veckan är slut. I stället för att planera för långa timmar på gymmet, som sällan hinns med, tag trapporna i stället för hissen eller stig av bussen en hållplats tidigare än du egentligen skulle. Då får du samtidigt mer frisk luft som ökar din kraft och energi. Plötsligt hinner du med mer.

Du som har Magdalena – Yeshuas ljus: visst hinner du läsa fem sidor i boken varje dag? Då är du klar innan februari månad är över! Låt mig inspirera dig att läsa! Och när du har läst hade jag älskat att få din återkoppling om berättelsen! Är ni flera som läser i en bokcirkel, lovar jag er att diskutera boken, och era tankar om den med er!

Jag utmanar er! Lästakten för en genomsnittsläsare är ca 300 ord per minut. När jag gjort några stickprov i boken, visar det sig att det i genomsnitt är strax under 500 ord per sida. Fem sidor varje dag tar då mindre än nio minuter att läsa. Tar du det lite lugnt blir det 10 minuter. 10 minuter om dagen, det har du tid till!

Ni som har läst ut boken innan februari månad är slut, lovar jag att bjuda på fika! Skriv till mig, så sätter jag upp dig på listan! Om du dessutom ger mig ditt omdöme om boken blir jag sååå GLAD!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *