Publicerad den Lämna en kommentar

Bok i handeln – i bokhandeln alltså

Det har verkligen varit en händelserik tid för Magdalena! För två månader sedan fanns Magdalenas bok ännu inte i sinnevärlden – bara i min dator. Sedan dess har jag tagit med henne till Bokmässan och jag har haft ett lanseringsmingel hemma i Knislinge. Tack alla ni som gjorde detta boksläpp till en så festlig och härlig dag! Nu går boken att köpa i de allra flesta nätbokhandlar och sedan förra veckan också på Akademibokhandeln på V Storgatan i Kristianstad! Ett annat sätt att läsa Magdalena – Yeshuas ljus är att låna den på biblioteket antingen i Kristianstad eller i Östra Göinge.

Hade någon sagt detta till mig för ett år sedan hade jag bara skakat på huvudet och sagt ”dream on”. Nu har drömmen slagit in!

Men en sak vet jag inte hur jag ska ställa mig till. Vad tycker du som läser detta? Jag har fått erbjudande från ett förlag att ge ut Magdalena som e-bok och jag kan inte bestämma mig för om jag vill det eller ej. Ljudböcker är ju väldigt populärt, men e-böcker? Om du fick välja mellan en tryckt bok och en e-bok, vad skulle du välja då?

Svara gärna genom att lämna en kommentar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *