Publicerad den Lämna en kommentar

Nu kan du köpa MAGDALENAS bok

Läs Helena Hansens intervju med Lotta Persdotter

Nu finns Magdalena – Yeshuas ljus att köpa hos våra största nätbokhandlare: Adlibris, Bokus och cdon.com! En av de nyckelpersoner som gjort utgivningen möjlig och som väglett mig i arbetet att förvandla ett ordrikt råmanus till ett elegant skönlitterärt verk, är lektören och redaktören Helena Hansen. Hon har coachat, tipsat och väglett mig genom arbetet och gett mig återkoppling när helst jag har behövt det, även mitt under den hetaste parisiska värmeböljan i somras, då jag redigerade som mest aktivt. Ja, Helena bor i Paris men avståndet har absolut inte varit något hinder i mitt arbete, snarare en krydda. Även om jag suttit hemma i mitt skrivrum i skånska Knislinge, har jag nåtts av en fläkt från den franska kulturen, när Helena har läskat sig med en sval dryck i det parisiska utelivet.

Helena är alltså professionell lektör, redaktör och skrivcoach, som ibland också tar sig an översättningsuppdrag. Just nu har hon en intervju med mig publicerad på sin hemsida. Den som är intresserad att läsa den klickar här! Ni andra kan gå in på fliken ”köpa boken” och ta en titt hos nätbokhandlarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *