Publicerad den Lämna en kommentar

Historisk kärleksroman om MARIA MAGDALENA

Så här lyder baksidestexten:
I Kana år 30 trolovas den unga kvinnan Magdalena med predikanten Yeshua ben Yosef. Deras liv tillsammans styrs av strikta äktenskapsregler, men efter tålmodig och lång väntan är tiden äntligen inne för dem att dela säng. Tillsammans med tolv män följer Magdalena sedan Yeshua runt om i Galileen. Samtidigt kämpar hon för att finna sin egen plats i kretsen kring Yeshua. Hon vill verkligen vara en del av rörelsen och lämna sitt bidrag, inte begränsas till att bara vara ”Mästarens kvinna”. Vandringarna för dem till den heliga tempelstaden Jerusalem. Yeshuas dragningskraft är stor, och visst lyssnar människorna till hans ord, men för att övertygas kräver de ständigt fler tecken, fler underverk. Magdalena börjar ana att allting inte är vad det verkar vara. Intriger och villospår får mystiken att tätna. Vapen vässas, angivare avlönas och dramatiken djupnar tills situationen slutligen ställs på sin spets. Vad är det egentligen som sker under ytan?

Sugen på att läsa?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *